- 1 kg. de farina
- ½ kg. de sucre
- 7 ous
- 2 llimones
- 1 taronja
- 2 sobres de llevadura royal
- 75 gr. de mantega
- 35 gr. de matafaluga
- ½ paquet de maicena
- 1 got de llet
- 1 got de licor barrejat (estomacal, anís)
- 1 polset de sal
- Oli abundant
Preparació:
Es baten les clares fins que estiguin a punt de neu i després s’hi afegeixen els rovells. També s’hi afegeix la matafaluga i les peles de llimona i taronja ratllades ben fines. S’hi incorpora el licor, la llet i la mantega fosa. Quan estigui tot barrejat, posarem els royals i el sucre. Cal que quedi tot ben fi.
Després hi afegirem mig paquet de maicena i un kilo de farina ben a poc a poc.
Quan la massa està feta ja es pot tallar en triangles i fregir en oli abundant.
(Àvia Deli)
esther!! he mirat aixi una mica per sobre el teu bolg! és genial! això de la avia ho he de probar, ja et diré avere què tal m'ha quedat! :)
ResponEliminadafne.
Doncs estan d rexupete!
ResponEliminaNo em queden igual que els seus encara que la recepta sigui la mateixa...
ResponElimina