diumenge, 2 de gener del 2011

BRUNYOLS DE L’ÀVIA DELI I L’AVI PITU

Ingredients:
  • 1 kg. de farina
  • ½ kg. de sucre
  • 7 ous
  • 2 llimones
  • 1 taronja
  • 2 sobres de llevadura royal
  • 75 gr. de mantega
  • 35 gr. de matafaluga
  • ½ paquet de maicena
  • 1 got de llet
  • 1 got de licor barrejat (estomacal, anís)
  • 1 polset de sal
  • Oli abundant

Preparació:
Es baten les clares fins que estiguin a punt de neu i després s’hi afegeixen els rovells. També s’hi afegeix la matafaluga i les peles de llimona i taronja ratllades ben fines. S’hi incorpora el licor, la llet i la mantega fosa. Quan estigui tot barrejat, posarem els royals i el sucre. Cal que quedi tot ben fi.
Després hi afegirem mig paquet de maicena i un kilo de farina ben a poc a poc.
Quan la massa està feta ja es pot tallar en triangles i fregir en oli abundant.

(Àvia Deli)

3 comentaris:

  1. esther!! he mirat aixi una mica per sobre el teu bolg! és genial! això de la avia ho he de probar, ja et diré avere què tal m'ha quedat! :)
    dafne.

    ResponElimina
  2. No em queden igual que els seus encara que la recepta sigui la mateixa...

    ResponElimina