dilluns, 4 d’agost del 2014

PASTÍS DE FORMATGE I XOCOLATA



Ingredients:

  • galetes
  • 1 tarrina petita de formatge Philadelphia
  • 1 pot petit de llet condensada
  • 4 ous
  • 200 gr. de margarina
  • 2 cullerades de maizena
  • nocilla
  • 3 iogourts de xocolata, o 3 iogourts naturals i 3 cullerades de cola-cao

Preparació:

Aixafar i moldre les galetes. Jo he fet servir la picadora. Posar-ho en un bol i anar barrejant amb la mantega. Es posa en un motlle de pastís per fer de base i es deixa reposar mentre anem fent la resta. S’ha de refredar bé abans de posar-hi el que prepararem a continuació.
En un altre bol, posem els ous batuts, la tarrina de Philadelphia, un pot petit de llet condensada, les iogourts de xocolata i les 2 cullerades de maizena. Es barreja tot sense que quedin grumolls (millor amb la batedora). Després es posa tot al motlle, damunt de la galeta.
Es posa el motlle al forn baix (180º aproximadament), i s’hi deixa una mitja hora més o menys. S’ha d’anar mirant.
Quan està, es deixa refredar, es desmotlla i s’hi posa nocilla al damunt. També s’hi poden afegir nous, lacasitos... alguna cosa de decoració. Després ho posarem a la nevera.
Servir fred.


(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada