diumenge, 14 de setembre de 2014

TALLARINS AMB MUSCLOS I GAMBETES


Ingredients:
  • 1 paquet de tallarins
  • Mig paquet de musclos congelats
  • Mig paquet de gambetes congelades
  • Una ceba
  • 2 grans d’all
  • Tomàquet fregit
  • Mitja pastilla de caldo o mitja copeta de vi blanc
  • sal
  • oli
  • aigua

Preparació:
Posar el dia abans a descongelar els musclos i les gambetes a la nevera. Jo calculo mig paquet dels que compro BASIC a “La Sirena”.
Posar aigua amb sal a bullir, i quan ho fa, s’hi afegeixen els espaguetis. S’ha de remenar de tant en tant, i quan ja estan, s’escorren a la pica i es refreden amb aigua freda.
A part, es posa una mica d’oli en una cassola i es fregeixen els musclos i les gambetes de les que haurem tret l’aigua sobrant. Al cap d’una estona es retiren, i al mateix oli s’hi posa la ceba picada juntament amb els 2 grans d’all picats. Quan el sofregit agafa color, s’hi posa una mica de salsa de tomàquet (al gust) i mitja pastilla de caldo. En lloc de la pastilla s’hi pot posar vi blanc i s’espera a que redueixi.
Es posen els espaguetis a la cassola, es barreja bé, i es serveix calent.


(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada