Ingredients:
- patates
- espàrrecs
silvestres
- alls
tendres
- sal
- oli
- aigua
Preparació:
Es renten els espàrrecs, es tallen
amb les mans en trossets de menys d’un centímetre aproximadament fins que
s’arriba a la part dura. Esposen en una paella amb una mica d’oli, sal i amb
aigua que els cobreixi, i es posa el foc baix. D’aquesta manera, els espàrrecs
s’estoven i quan l’aigua s’ha evaporat, es sofregeixen.
Es pelen, es renten i es tallen les patates en trossets petits i es fregeixen en oli abundant. Quan estan fregides, es posen en un escorredor i es salen.
Quan s’ha evaporat tota l’aigua dels espàrrecs, es posen en una paella més gran on puguin cabre amb les patates. Primer s’hi afegeixen els alls tendres tallats a rodelles o en juliana i s’hi dóna unes quantes voltes. Després s’hi afegeixen les patates i s’hi dona unes quantes voltes més i ja es pot servir.
Si es vol es pot acompanyar amb allioli.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada