diumenge, 29 d’abril del 2012

PATATES AMB ESPÀRRECS I ALLS TENDRES



Ingredients:

  • patates
  • espàrrecs silvestres
  • alls tendres
  • sal
  • oli
  • aigua

Preparació:

Es renten els espàrrecs, es tallen amb les mans en trossets de menys d’un centímetre aproximadament fins que s’arriba a la part dura. Esposen en una paella amb una mica d’oli, sal i amb aigua que els cobreixi, i es posa el foc baix. D’aquesta manera, els espàrrecs s’estoven i quan l’aigua s’ha evaporat, es sofregeixen.

Es pelen, es renten i es tallen les patates en trossets petits i es fregeixen en oli abundant. Quan estan fregides, es posen en un escorredor i es salen.

Quan s’ha evaporat tota l’aigua dels espàrrecs, es posen en una paella més gran on puguin cabre amb les patates. Primer s’hi afegeixen els alls tendres tallats a rodelles o en juliana i s’hi dóna unes quantes voltes. Després s’hi afegeixen les patates i s’hi dona unes quantes voltes més i ja es pot servir.

Si es vol es pot acompanyar amb allioli.





(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada