Ingredients:
- Pa sec
- Oli d’oliva
- 7 dents d’all
- aigua
- sal
- pimentó
- 2 pebrots verds
- Mig pebrot vermell
- 2 tires de cansalada fresca
Preparació:
El dia abans es desengruna el pa sec en trossos de mig centímetre aproximadament. Es prepara una barreja d’aigua, sal i mitja culleradeta de pimentó dolç. Es remulla el pa amb aquesta barreja, perquè agafi humitat però vigilant de no tirar-n’hi massa i que quedi empapat. Es tapa amb un drap i es deixa reposar fins al dia següent.
Posarem oli d’oliva abundant en una paella i fregirem les tires de cansalada fresca tallades petites i reservem. Després fregim els pebrots, mirant que hi hagi més o menys la mateixa quantitat de pebrot verd que de vermell, juntament amb 5 dents d’all sense pelar però aixafats, i dos dents d’all talladets petits. Posar-hi una mica de sal i després retirem.
En el mateix oli hi posem tot el pa i anem barrejant perquè es vagi desengrunant més. Quan està una mica daurat, incorporem les verdures i la carn i seguim remenant.
El temps de cocció varia segons el gust del consumidor. Hi ha qui li agraden les migas poc cuites i hi ha qui li agraden torradetes. Jo m’hi vaig estar cap a mitja hora anar remenant, sobretot cap al final per evitar que s’enganxin i varen quedar molt cruixents.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada