dilluns, 9 de juliol del 2012

VICHYSSOISE


Ingredients:
  • Margarina, mantega o oli
  • 1 ceba mitjana
  • 4 alls porros
  • 1 patata gran
  • 1 brick petit de nata per cuinar (200 ml)
  • Julivert
  • caldo

Preparació:
En una cassola petita, posar oli o margarina o mantega. Quan estigui calent, afegir la ceba picada molt petita i sofregir-la. Abans de que quedi daurada, afegir la part blanca dels alls porros també ben triturada i sofregir tot junt. Després afagirem la patara tallada en làmines fines i li donem unes quantes voltes. Al cap d’una estona, incorporarem al sofregit dos gots de caldo que tindrem calent en un recipient a part. Pot ser caldo de carn, fet amb pastilels de caldo, o caldo de verdures.
Deixem coure a foc lent una mitja hora aproximadament i es tritura tot.
Es deixa refredar i quan està ben fred s’hi afegeix la nata per cuinar i es remena bé. Aquesta crema es sol servir ben freda i acompanyada de julivert.

(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada