Ingredients:
- Margarina,
mantega o oli
- 1
ceba mitjana
- 4
alls porros
- 1
patata gran
- 1 brick petit de nata per cuinar (200 ml)
- Julivert
- caldo
Preparació:
En una cassola petita, posar oli o margarina o mantega.
Quan estigui calent, afegir la ceba picada molt petita i sofregir-la. Abans de
que quedi daurada, afegir la part blanca dels alls porros també ben triturada i
sofregir tot junt. Després afagirem la patara tallada en làmines fines i li
donem unes quantes voltes. Al cap d’una estona, incorporarem al sofregit dos
gots de caldo que tindrem calent en un recipient a part. Pot ser caldo de carn,
fet amb pastilels de caldo, o caldo de verdures.
Deixem coure a foc lent una mitja hora aproximadament i
es tritura tot.
Es deixa refredar i quan està ben fred s’hi afegeix la
nata per cuinar i es remena bé. Aquesta crema es sol servir ben freda i
acompanyada de julivert.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada