diumenge, 23 d’octubre del 2011

ARRÒS AMB XAMPINYONS I PERNIL SALAT


Ingredients:
  • Arròs
  • 200 gr. de xampinyons laminats
  • 4 llesques de pernil salat
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • aigua
  • sal
  • pebre
  • oli
  • julivert

Preparació:
Posar aigua amb sal a bullir i quan hi fa, s’hi tira l’arròs. Quan està cuit, es posa a l’escorredor i es refreda amb aigua. Es reserva.
En una paella gran s’ho posa una mica d’oli i s’hi sofregeix una ceba gran amb dos dents d’all, tot picat. Quan està daurat, s’hi afegeixen els xampinyons, i al cap d’una estona el pernil tallat. Posar-hi sal i pebre. Quan ja quasi està tot fregit, s’hi afegeix el julivert picat i l’arròs. Es remena tot bé i es serveix calent.



(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada