Ingredients:
- Arròs
- Aigua
- Sal
- Oli
- Ous
- Alls
- Tomàquet fregit
Preparació:
Posar aigua a bullir amb una mica de sal i quan bull s’hi tira l’arròs. Es va remenant de tant en tant i quan està es posa en un escorredor i es renta amb aigua freda. Es deixa escórrer.
Es posa una mica d’oli en una paella i s’hi afegeixen 5 o 6 dents d’alls pelats. Quan l’oli ha agafat el gust de l’all, es salteja l’arròs i se li dóna unes quantes voltes. Quan l’arròs ha agafat el gust de l’all se li afegeix el tomàquet i es barreja bé.
Perquè quedi bonic, es posa l’arròs dins d’una tassa i el plat a sobre. Se li dóna la volta al plat amb la tassa i es retira la tassa deixant la muntanyeta d’arròs al plat.
A part, es fan els ous ferrats i s’afegeixen al plat.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada