dimarts, 19 d’abril del 2011

ARRÒS A LA CUBANA

Ingredients:

  • Arròs
  • Aigua
  • Sal
  • Oli
  • Ous
  • Alls
  • Tomàquet fregit

Preparació:

Posar aigua a bullir amb una mica de sal i quan bull s’hi tira l’arròs. Es va remenant de tant en tant i quan està es posa en un escorredor i es renta amb aigua freda. Es deixa escórrer.
Es posa una mica d’oli en una paella i s’hi afegeixen 5 o 6 dents d’alls pelats. Quan l’oli ha agafat el gust de l’all, es salteja l’arròs i se li dóna unes quantes voltes. Quan l’arròs ha agafat el gust de l’all se li afegeix el tomàquet i es barreja bé.
Perquè quedi bonic, es posa l’arròs dins d’una tassa i el plat a sobre. Se li dóna la volta al plat amb la tassa i es retira la tassa deixant la muntanyeta d’arròs al plat.
A part, es fan els ous ferrats i s’afegeixen al plat.

(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada