- 1 paquet de tallarins
- 250 gr. de carn picada de vedella
- 1 all porro
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- tomàquet fregit
- aigua
- sal
- pebre
- oli
- margarina
Preparació:
Posar aigua abundant amb sal en una olla i portar a ebullició.
Mentrestant, farem la salsa bolonyesa. Picarem la ceba, el porro y la pastanaga. Posarem una mica d’oli en una cassola i quan estigui una mica calent, sofregirem la ceba picada, juntament amb el porro picat y la pastanaga picada. Posarem una mica de sal i una mica de pebre a la carn picada i l’afegirem al sofregit. Incorporar-hi una mica de tomàquet fregit.
Quan l’ aigua de l’olla bulli, afegir els tallarins fins que estiguin “al dente”, llavors escurrir-los.
Passar els tallarins a una paella amb margarina i donar-lis unes voltes.
Posar-los en plats y servir la salsa en una salsera per tal de que cada comensal es serveixi al seu gust.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada