diumenge, 2 de gener del 2011

TALLARINS A LA BOLONYESA



Ingredients per a 4 persones:
  • 1 paquet de tallarins
  • 250 gr. de carn picada de vedella
  • 1 all porro
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • tomàquet fregit
  • aigua
  • sal
  • pebre
  • oli
  • margarina

Preparació:
Posar aigua abundant amb sal en una olla i portar a ebullició.
Mentrestant, farem la salsa bolonyesa. Picarem la ceba, el porro y la pastanaga. Posarem una mica d’oli en una cassola i quan estigui una mica calent, sofregirem la ceba picada, juntament amb el porro picat y la pastanaga picada. Posarem una mica de sal i una mica de pebre a la carn picada i l’afegirem al sofregit. Incorporar-hi una mica de tomàquet fregit.
Quan l’ aigua de l’olla bulli, afegir els tallarins fins que estiguin “al dente”, llavors escurrir-los.
Passar els tallarins a una paella amb margarina i donar-lis unes voltes.
Posar-los en plats y servir la salsa en una salsera per tal de que cada comensal es serveixi al seu gust.


(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada