diumenge, 2 de gener del 2011

LLOM AMB CAMAGROCS

Ingredients:
  • Llom, depenent dels comensals que siguin
  • 1 ceba
  • 1 cubito de caldo avecrem
  • 1 pot petit de nata líquida per cuinar
  • camagrocs
  • una culleradeta de farina
  • oli
  • sal
  • pebre
  • aigua

Preparació:
Posar una mica d’oli en una cassola i daurar els talls de llom, salats i empebrats, i retirar. En el mateix oli saltejar els camagrocs i retirar també. En la mateixa cassola sofregir bé la ceba picada i quan està, afegir-li el cubito de caldo, remenar, la nata líquida i anar remenant. En un got a part, es desfà la culleradeta de farina amb una mica d’aigua i afegir a la cassola. Remenar bé, afegir el llom, els camagrocs i deixar coure uns 5 minuts, anar remenant i mirar si fa falta aigua o sal.

(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada