diumenge, 2 de gener del 2011

CARN ROSTIDA AMB HORTALISSES

Ingredients:
  • ½ pollastre a octaus
  • ½ conill a octaus
  • 2 butifarres
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • ½ pebrot vermell
  • 1 carbassó
  • clau
  • 1 farcellet d’herbes
  • oli
  • sal
  • pebre
  • conyac
  • 5 dents d’all

Preparació:
Punxar les butifarres i posar sal i pebre al pollastre i al conill.
Posar oli en una cassola i quan estigui calent, posar-hi la ceba a tiretes, la pastanaga a rodelles, el pebrot a tiretes, el carbassó a rodelles, 3 claus, el farcellet d’herbes i els dents d’all sense pelar. Posar-hi també la carn.
Quan estigui una mica daurat, tallar les butifarres per la meitat i afegir una mica de conyac. Tapar i deixar coure a foc lent, remenant de tant en tant, fins que la carn estigui tendra.

(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada