Ingredients:
- ½ pollastre a octaus
- ½ conill a octaus
- 2 butifarres
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- ½ pebrot vermell
- 1 carbassó
- clau
- 1 farcellet d’herbes
- oli
- sal
- pebre
- conyac
- 5 dents d’all
Preparació:
Punxar les butifarres i posar sal i pebre al pollastre i al conill.
Posar oli en una cassola i quan estigui calent, posar-hi la ceba a tiretes, la pastanaga a rodelles, el pebrot a tiretes, el carbassó a rodelles, 3 claus, el farcellet d’herbes i els dents d’all sense pelar. Posar-hi també la carn.
Quan estigui una mica daurat, tallar les butifarres per la meitat i afegir una mica de conyac. Tapar i deixar coure a foc lent, remenant de tant en tant, fins que la carn estigui tendra.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada