Ingredients:
- 1 enciam
- 1 àpit
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets d’amanir
- 1 pot de soja
- 1 pot de blat de moro cuit dolç
- 1 pot de tonyina
- 1 pot d’olives farcides
- 8 palmitos
- rabes
- oli d’oliva
- vinagre
- sal
Preparació:
Netejar bé l’enciam, l’àpit, el pebrot, els raves i els tomàquets. Tallar l’enciam i l’àpit ben petit, el pebrot a mitjes tires, els tomàquets, i pelar els rabes. Posar-ho tot en un bol juntament amb la soja, el blat de moro, la tonyina desfeta, les olives, i els palmitos també tallats petits.
Salar i amanir amb vinagre i oli d’oliva abundant. Barrejar bé i posar una estona a la nevera abans de servir.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada