Ingredients:
- 1
làmina de pasta brisa
- 4
ous
- 200
cc de nata per a cuinar
- 200
gr. de pernil dolç
- 100
gr. de formatge ratllat Emmental
- 2
cebes
- oli
- 1
pastilla de caldo
- Pebre
vermell dolç
- Nou
moscada
Preparació:
En un motlle rodó s’hi posa paper
d’arròs i s’hi posa la massa de pasta brisa segons s’indiqui a l’envàs,
elevant-la una mica pels costats. Es forneja segons instruccions.
Es fa un sofregit de ceba i s’hi
posa la pastilla de caldo. Quan està fred es barreja amb els ous, la nata, el
formatge ratllat, un polsim de pebre vermell i un polsim de nou moscada.
A sobre de la pasta brisa s’hi
posa el pernil dolç tallat petit i després s’hi afegeix la barreja anterior.
Es posa al forn a 180º durant 20 o
30 minuts.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada