divendres, 31 de gener del 2014

QUICHE DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE


Ingredients:

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 4 ous
  • 200 cc de nata per a cuinar
  • 200 gr. de pernil dolç
  • 100 gr. de formatge ratllat Emmental
  • 2 cebes
  • oli
  • 1 pastilla de caldo
  • Pebre vermell dolç
  • Nou moscada

Preparació:

En un motlle rodó s’hi posa paper d’arròs i s’hi posa la massa de pasta brisa segons s’indiqui a l’envàs, elevant-la una mica pels costats. Es forneja segons instruccions.
Es fa un sofregit de ceba i s’hi posa la pastilla de caldo. Quan està fred es barreja amb els ous, la nata, el formatge ratllat, un polsim de pebre vermell i un polsim de nou moscada.
A sobre de la pasta brisa s’hi posa el pernil dolç tallat petit i després s’hi afegeix la barreja anterior.
Es posa al forn a 180º durant 20 o 30 minuts.


(Esther)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada