diumenge, 19 de gener del 2014

PASTÍS DE POMA D'EN JOEL



Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • 3 pomes golden
  • 3 ous
  • 100 gr. de sucre
  • 50 gr. de maizena
  • Mig litre de llet
  • 50 gr. de mantega
  • 2 cullerades de sucre blanc
  • 2 cullerades de sucre morè

Preparació:
Estirar la pasta de full i posar-la en un motlle rodó deixant que sobri un centímetre per cada costat. Al motlle prèviament hi haurem posat el paper vegetal.
Es baten els tres rovells i es barregen amb els 100 gr. de sucre.
A part, es barreja la maizena amb mig got de llet, i es posa a bullir la resta de la llet. Quan bull, es posa al damunt de la barreja de rovell i sucre i es va remenant. Després s’incorpora a la barreja que hem fet de maizena. Es torna a posar tot al cassó i es calenta, sense deixar de remenar perquè espessarà i quedarà una deliciosa crema que posarem damunt de la pasta de full.
Es pelen i es tallen les pomes en làmines fines,  i es reparteixen uniformement per damunt de la crema. Per sobre hi posem les dues cullerades de sucre blanc i una mica de mantega, i ho introduïm uns 25 minuts al forn. Després ho treiem, i hi posem al damunt les dues cullerades de sucre morè i ho tornem a posar al forn fins que estigui acabada.
Deixar refredar abans de menjar.


(Trobat a Internet per en Joel)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada