diumenge, 24 de març del 2013

MIGAS AMB TARONJA



Ingredients:
  • Pa sec
  • Oli d’oliva
  • 7 dents d’all
  • aigua
  • sal
  • pimentó
  • 2 taronges
  • 2 tires de cansalada fresca

Preparació:
El dia abans es desengruna el pa sec en trossos de mig centímetre aproximadament. Es prepara una barreja d’aigua, sal i mitja culleradeta de pimentó dolç. Es remulla el pa amb aquesta barreja, perquè agafi humitat però vigilant de no tirar-n’hi massa i que quedi empapat. Es tapa amb un drap i es deixa reposar fins al dia següent.
Posarem oli d’oliva abundant en una paella i fregirem els dents d’all sencers i aixafats, els retirarem i després fregirem les tires de cansalada fresca tallades petites, a les que haurem posat una mica de sal i pebre i també reservem.
En el mateix oli hi posem tot el pa i anem barrejant perquè es vagi desengrunant més. Quan està una mica daurat, incorporem els alls i la carn i seguim remenant.
El temps de cuinar-ho varia segons el gust del consumidor. Hi ha qui li agraden les migas poc cuites i hi ha qui li agraden torradetes. Jo m’hi vaig estar cap a mitja hora anar remenant, sobretot cap al final per evitar que s’enganxin i varen quedar molt cruixents.
Quan ja estan, es retira i s’hi afegeixen les taronges tallades a trossets petits. Es remena bé i es serveix.



(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada