dissabte, 5 de gener del 2013

PANINIS DE TONYINA



Ingredients:
  • Pa de barra
  • Mantega o margarina
  • Tomàquet fregit
  • Tonyina (una llauna petita per cada mitja barra/2 pannis)
  • Formatge ratllat
  • Orenga


Preparació:
La meva filla els dies d’institut, s’emporta un entrepà de mitja barra i a vegades no fem servir la resta. Li tallo les crostes, la tallo en dos com si fos per un entrepà, l’embolico i la congelo. Quan en tinc unes quantes, les trec per fer els paninis.
Poso margarina a la apart de sota de cada tros de pa i al damunt tomàquet fregit estenent-lo amb una cullera, per tal de que quedi ben repartit. Llavors li poso la tonyina al damunt també distribuint-la bé.
Falta el formatge ratllat, i per acabar, una mica d’orenga.
Es posa a gratinar al forn, vigilant perquè tarda poc a fer-se, entre uns 5 i 10 minuts.

(Esther)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada