Ingredients:
- Farina de tempura
- Albergínies
- Carbassons
- Pastanagues
- Sal
- Oli
Preparació:
Es pela, es renta i es talla la
verdura al gust del consumidor. Es pot fer a rodanxes o en juliana. A mi m’agrada
més en rodanxes. Es posa sal a la verdura.
Als pots de tempura venen unes
proporcions d’aigua, però per mi, hi ha un mètode més eficaç: a ull. Amb les
mesures que posa allà em queda molt líquid i no massa bé (ja ho veureu a les
fotos). Jo ara amb l’experiència, prefereixo posar la farina de tempura en un
plat fondo i obrir un rajoliu d’aigua freda a la pica i posar-hi el plat a sota
i treure. Remenar amb una forquilla i repetir l’operació tantes vegades com més
líquida volguem la pasta, que jo crec que queda millor espessa.
Si saleu les albergínies primer i
les poseu damunt de paper absorbent, veureu que deixen anar un líquid. Traieu-lo
amb més paper absorbent i perdran molta amargor, fent el gust molt més
agradable, sobretot si ho han de menjar criatures.
Es posa oli en una paella que es
vagi escalfant, passem la verdura per la massa de tempura i anem fregint amb l’oli
ben calent. Donem la volta i retirem en una safata amb paper absorbent. Tapem
mentre anem fregint per poder servir calent.
Ha de quedar millor que a les fotos, que són del primer dia que ho vaig intentar.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada