diumenge, 27 de novembre del 2011

FIDEUS A LA CASSOLA


Ingredients:

  • Fideus gruixuts (mig quilo)
  • 2 tires de costelló a trossets
  • 8 salsitxes
  • Llagostins o similar
  • 1 ceba
  • 3 dents d’all
  • Tomàquet fregit
  • Mitja culleradeta de pimentó dolç
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 pastilla de caldo

Preparació:

Posar sal i pebre al costelló i posar-lo en una cassola amb una mica d’oli d’oliva i juntament amb les salsitxes. Quan les salsitxes estan una mica fetes, les trec, les tallo i les reincorporo a la cassola. Quan la carn està fregideta, es retira. Es posen els llagostins a la cassola i quan estan una mica fregits també es retiren. Ara s’hi posa la ceba picadeta junt amb els alls també picats. Quan es sofregit està pràcticament fet, s’hi afegeix mitja culleradeta de pimentó i es remena bé. S’hi afegeix el tomàquet fregit, i després la carn i els fideus. Es remena una mica i es cobreix d’aigua. Afegim una pastilla de caldo desfeta i anem vigilant que no hi falti aigua i es va remenant de tant en tant. Quan els fideus estan una mica fets, posem els llagostins i hi posem sal.
Ha de quedar caldós, però no com una sopa.



(Esther)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada