divendres, 8 de juliol del 2011

ENSALADILLA RUSSA

ENSALADILLA RUSSA (RÚSSIA)


Ingredients:
  • Patates
  • Pèsols
  • Pastanagues
  • Ous
  • Cogombrets de pot
  • Julivert
  • Maionesa
  • Aigua
  • Sal

Preparació:
Posar aigua amb sal a bullir i quan ho fa, afegir-hi la verdura (patates i pastanaga) pelada i tallada petita. Afegir-hi també els pèsols. Posar a part, els ous a bullir 10 minuts amb un raig de vinagre per poder-los pelar després millor.
Quan la verdura està cuita, posar-la en un escorredor a la pica i refredar amb aigua. Afegir-hi els cogombrets tallats petits i els ous pelats i també tallats. Posar-hi julivert ben picat i barrejar.
Servir en una enciamera.
Cadascú s’hi posa la maionesa que vol.

 (Yúlia)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada