- Carn a filets. Jo acostumo a fer dos pits de pollastre o magre pla de tocino però també pot ser llom o vedella.
- 2 ous
- sal
- pa ratllat
- oli
Preparació:
Es deixaten els ous en un plat fondo. Es posa una mica de sal a cada tros de carn, pels dos costat i es posa barrejada amb l’ou. Passar cada filet molt bé per l’ou i després per pa ratllat que haurem posat en un altre plat.
Posar oli en una pella i quan estigui calent, fregir els trossos de carn.
(Esther)
M'encanta.
ResponEliminaEs broma, es asqueros.
ResponEliminaAsqueros no existeix en català (i val a dir que tampoc en castellà...)
Elimina:) http://es.wikipedia.org/wiki/Trastorno_bipolar
ResponEliminaesta dolenta, m'ha donat un mal de panxa per la carn
ResponEliminasi feia dos anys que tenias la carn fora de la nevera....
EliminaAquests filets de carn arrebossada he fet jo, vaig fer ahir Dijous 17 de Novembre
EliminaES ASQUEROSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ResponEliminani tan mal
ResponEliminaDons a mi m'agradat :)
ResponEliminaGracies.
hem van pillar ercadas fills de la gran putaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa el que coineu no esta bo i les gambes estaven dures
ResponEliminaQue coi us pasa? Es un arrebossat normal i corrent!! Quin és el vostre problema per tirar tanta merda a un blog?? Treballeu en la vostre ira i problemes en comptes de repudiar a la resta!!
ResponElimina