dimarts, 11 de gener del 2011

ESPAGUETIS A LA CARBONARA

Ingredients: (per a 4 persones)
  • 1 paquet d’espaguetis de 250 gr.
  • 8 tires de bacon fumat
  • 400 ml. de nata per cuinar
  • pebre
  • formatge ratllat
  • aigua
  • sal

Preparació:
Es posa una olla gran amb aigua salada al foc i quan bull, s’hi tiren els espaguetis.
En una cassola si posa poc oli i s’hi fregeix el bacon a trossets petits. Quan està fregit, s’hi afegeix la nata i el pebre i es va remenant.
Quan estiguin bullits els espaguetis,  s’escórren i s’hi posa aigua freda perquè no s’enganxin.
Quan els espaguetis han perdut l’aigua es posen a la cassola i es remena.
Ja es poden posar al plat i servir amb formatge ratllat al gust.

(Joan)








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada