diumenge, 2 de gener del 2011

CANAPÉS DE PERNIL SALAT I KIWI

Ingredients: (per a 8 persones) (16 unitats)
  • 8 llesques de pa de motlle
  • 100 gr. de pernil salat
  • 1 kiwi
  • 40 gr. de mantega

Preparació:
Pelar el kiwi, tallar-lo a rodelles i posar-lo al damnt de paper absorbent.
Untar les llesques de pa amb mantega.
Al damunt de les llesques posar una llesca de pernil de manera que sobresurti lleugerament pels costats.
Posar les altres llesques al damunt del pernil i apretar-les amb el palmell de la mà per aplastar-les.
Cobrir les llesques amb rodelles de kiwi de manera que també sobresurtin pels costats.
Amb un ganivet ben afilat tallar els costats de les llesques retirant la crosta i el sobrant de pernil i kiwi. Amb compte, tallar cada canapé en quatre trossos.

(Pronto / Cocina de verano)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada