dissabte, 1 de gener del 2011

Benvingut 2011!

Bon any nou!


Acabem d'entrar al 2011 i tots esperem que cada any sigui millor que l'anterior... tot i que aquest entra amb una mica de desànim a causa de la crisi econòmica que patim tots plegats, i a sobre amb l'entrada d'any tot puja i d'una manera desorbitada... però no les coses supèrflues, no... les coses elementals: la llum, l'aigua, el butà, el transport públic... ai ai ai. És curiós que cada vegada que canviem d'any ens truquem els uns als altres desitjant un bon any i també enviem sms graciosos, bonics o originals. A primera hora del 2011 he rebut un sms i una trucada (val a dir que tots mesurem les despeses i jo només he enviat un sms a la meva filla i perquè tenim tarifa plana entre nosaltres). Aquest sms deia així: "El portal embargat, Josep a l'atur, Maria a la cantonada, el nen de marxa i els reis a la comissaria. Així que bon Nadal i pròsper 2012 ja que el 2011 no l'arregla ni Déu".


Reflexionem germans...

6 comentaris:

  1. M'agrada molt la teva empenta Esther!
    S'ha de tirar endavant com sigui i de la manera millor possible.És important la família i els amics per veure la realitat del què som...encara que a vegades,ens sentim poca cosa...
    M'agrada el blog que has creat,m'agrada lo bona persona que ets,i millor amiga.
    Gràcies per ser-hi!
    Ens veiem,algun dia d'aquest nou any.

    ResponElimina
  2. I gràcies a tu x dir-me akestes coses tan maques...

    ResponElimina
  3. Hola Ester,

    M'agrada el teu bloc.
    Et passo la recepte de la sopa de Nadal de casa meva. És simple, però molt bona.

    Ingredients:
    - 1/2 o 1 gallina sencera.
    - 1 os de pernil.
    - pinyons
    - all (un de sencer)

    Es posa la gallina amb el os de pernil en una olla gran, d'uns 7 o 8 litres. El caldo ha de bullir fins que la gallina sigui tendre.
    Quan ja ho està, s'afegeix els pinyons i es deixa bullir 1/2 hora més.
    Abans de servir es tira un ou i es deslliga en el brou.
    A casa la mengem sense pasta, però sempre s'hi pot afegir.
    Ja veus és molt simple, però té el seu secret.

    Felicitats pel teu treball!
    Roser

    ResponElimina
  4. Es muy guay!!!, me guardo esta página, sobre todo, las recetas de cocina...Te felicito...

    El Jefe

    CHAPÓ

    ResponElimina
  5. Hola Pepe Luis!
    De mis recetas la que tiene más éxito entre mi familia es la "escudella".
    Salu2!

    ResponElimina