Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa
- Mantega o margarina
- Sucre, canyella, gingebre o
vainilla
Preparació:
Descongelar la pasta brisa fora de
la nevera i no tocar fins que estigui descongelada del tot.
Després desplegar i estendre amb
un rodet. Tallar tires llargues de mig centímetre aproximadament i trenar-les,
passant una tira per sobre i una altra per sota. Amb alguna cosa rodona, tallar
del trenat el que seran les galetes. El trenat que sobri es pot tornar a
amassar, i tornar a trenar per fer més galetes.
Posar-les damunt paper vegetal i a
una plata que anirà al forn. Damunt les galetes, s’hi posarà mantega fosa i el
que ens agradi més a nosaltres: sucre, vainilla, gingebre o canyella. Serà el
gust de les galetes, així que la quantitat dependrà de si voleu les galetes més
o menys gustoses. Vigilar, ja que tarden poc: uns 10 minuts aproximadament.
(www.larecetadelafelicidad.com)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada