Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 3 pomes golden
- 3 ous
- 100 gr. de sucre
- 50 gr. de maizena
- Mig litre de llet
- 50 gr. de mantega
- 2 cullerades de sucre blanc
- 2 cullerades de sucre morè
Preparació:
Estirar la
pasta de full i posar-la en un motlle rodó deixant que sobri un centímetre per
cada costat. Al motlle prèviament hi haurem posat el paper vegetal.
Es baten els
tres rovells i es barregen amb els 100 gr. de sucre.
A part, es
barreja la maizena amb mig got de llet, i es posa a bullir la resta de la llet.
Quan bull, es posa al damunt de la barreja de rovell i sucre i es va remenant.
Després s’incorpora a la barreja que hem fet de maizena. Es torna a posar tot
al cassó i es calenta, sense deixar de remenar perquè espessarà i quedarà una
deliciosa crema que posarem damunt de la pasta de full.
Es pelen i es
tallen les pomes en làmines fines, i es
reparteixen uniformement per damunt de la crema. Per sobre hi posem les dues
cullerades de sucre blanc i una mica de mantega, i ho introduïm uns 25 minuts
al forn. Després ho treiem, i hi posem al damunt les dues cullerades de sucre
morè i ho tornem a posar al forn fins que estigui acabada.
Deixar
refredar abans de menjar.
(Trobat a Internet per en Joel)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada