Ingredients:
- Pa
de barra
- Mantega
o margarina
- Tomàquet
fregit
- Tonyina
(una llauna petita per cada mitja barra/2 pannis)
- Formatge
ratllat
- Orenga
Preparació:
La meva filla els dies d’institut,
s’emporta un entrepà de mitja barra i a vegades no fem servir la resta. Li
tallo les crostes, la tallo en dos com si fos per un entrepà, l’embolico i la
congelo. Quan en tinc unes quantes, les trec per fer els paninis.
Poso margarina a la apart de sota
de cada tros de pa i al damunt tomàquet fregit estenent-lo amb una cullera, per
tal de que quedi ben repartit. Llavors li poso la tonyina al damunt també
distribuint-la bé.
Falta el formatge ratllat, i per
acabar, una mica d’orenga.
Es posa a gratinar al forn,
vigilant perquè tarda poc a fer-se, entre uns 5 i 10 minuts.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada