Ingredients:
- Arròs
- Pollastre
(o salsitxes, o costelló)
- Mig
pebrot vermell
- 1
ceba mitjana
- 3
dents d’all
- Tomàquet
fregit
- Pèsols
- Julivert
- Espècia
groga per a paella
- Caldo
de peix
- Sal
- Oli
- Aigua
Preparació:
Quan compro pollastre, congelo
colls i ales i després ho aprofito per fer aquest arròs. A qui li agradin els
menuts com el pedrer o el fetge també s’hi poden posar, o si preferiu afegir-hi
costelló de tocino o salsitxes, o substituir el pollastre per alguna d’aquestes
coses, també es pot fer.
Es posa oli en una cassola, s’hi
fregeix la carn i es retira.
Al mateix oli hi sofregirem la
ceba picada amb un dent d’all picat. Hi posarem el pebrot vermell. Jo el poso a
tires llargues perquè als meus fills no els agrada i així el poden apartar
sense problemes, però si no fos per això, l’hi posaria tallat petit. Quan tot
hagi agafat color, afegirme el tomàquet fregit. Si fos tomàquet natural, hi
posaríem un polsim de sucre per tal de què perdés l’acidesa.
Quan veiem que està tot ben
sofregit, afegim l’arròs, un raig de caldo de peix (jo el compro en bricks i
després faig servir la resta per fer sopa de peix per sopar), cobrim d’aigua i
una mica de sal.
Haurem d’anar remenant i provant
de tant en tant. Si falta aigua o sal n’hi anirem afegint mica en mica.
Farem una picada amb dos dents
d’all i julivert que afegirem a la cassola. També hi posarem espècia groga
preparada per a paella i els pèsols.
Quan estigui cuit sense estar
passat, servirem.
(Esther)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada