diumenge, 2 de gener del 2011

CANAPÉS DE PERNIL DOLÇ I PINYA

Ingredients: (per a 8 persones) (16 unitats)
  • 4 llesques de pa de motlle o 16 minitartaletes
  • 2 llesques de pernil dolç
  • 1 rodella de pinya en almíbar
  • 20 gr. de mantega

Preparació:
Posar la rodella de pinya al damunt de paper absorbent per tal de que deixi aner el líquid.
Untar les llesques de pa amb una fina capa de mantega.
Tallar les llesques de pernil dolç per la meitat i cobrir amb cada una d’elles una llesca de pa de motlle de manera que sobresurti lleugerament pels quatre costats.
Retirar cuidadosament cadascún dels costats de les llesques de manera que tallem la crosta i el sobrant del pernil.
Dividir cada llesca en quatre trossos.
Tallar cuidadosament la rodella de pinya en trossets més petits i pasar-ne un al damunt de cada canapé.

(Pronto / Cocina de verano)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada