diumenge, 2 de gener del 2011

BRÒQUIL GRATINAT

Ingredients:
  • 1 bròquil
  • 200 gr. de xampinyons
  • 1 got de llet
  • 3 cullerades de farina
  • sal
  • pebre
  • oli
  • formatge ratllat


Preparació:
Posar aigua amb sal en una olla i quan bull posar-hi el bròquil ben net i tallat a trossos grans. Deixar fins que estigui cuit però que no es desfaci. Escórrer i posar en una safata de forn.
En una cassoleta posar una mica d’oli i saltejar els xampinyons. Posar-li sal i pebre. Afegir la farina mentre remenem i també la llet a poc a poc sense deixar de remenar. Quan ha espesseït una mica posem la salseta de xampinyons per sobre del bròquil, afegim formatge ratllat al damunt i l’introduïm a gratinar al forn a 200º.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada